Löwenzahn Verlag Praxishandbuch natürlich Konservieren (Duits)
Voedingsrijk genieten het hele jaar door
€ 38,39
(Incl. 21% BTW - Exclusief verzendkosten)
Kenmerken & Voordelen
- Met ruim 200 recepten
- Alle methoden van voorraadvorming
- Omvang: 336 pagina's
Art. nr.: LZ-978-3-7066-2556-2, Inhoud: 1 stuk, EAN: 9783706625562
Beschrijving
In dit boek leer je hoe je groenten op een natuurlijke manier kunt conserveren. Auteur en voedingsdeskundige Rosemarie Zehetgruber legt voedingsvriendelijke conserveringsmethoden uit, zoals koken, inleggen in olie en azijn, drogen, sap maken, melkzuurfermentatie, invriezen of azijn maken, zodat je een overschot aan fruit kunt omzetten in een praktische voorraad.
- Allemaal manieren om je oogst te behouden
- Uitgebreide praktische kennis over conserveren en correct bewaren
- Veel interessante informatie over conservering
- 200 recepten voor het inmaken en conserveren van fruit, groenten, kruiden, paddenstoelen, zaden en bloemen
- Omvang: 336 pagina's
Let op: het boek is in het Duits
Merken: | Löwenzahn Verlag |
---|
Löwenzahn Verlag: Klimaatpositieve productie
Recensies van onze klanten
recensies in Nederlands voor Löwenzahn Verlag Praxishandbuch natürlich Konservieren (Duits)
Anderen kochten ook:
Vergelijkbare producten
Uit ons magazine:
Bloomling ontdekken:
-
België: Gratis standaardverzending vanaf € 49,90
-
Gratis
retourneren -
Bezorging in 3 werkdagen.
Meer dan 10.350 producten